Vad kan man göra på webben? | webintro.se

webintro.se

En introduktion till webben och dina intressen

Vad kan man göra på webben?

Sedan Internet startade så har det vara ett sätt att skaffa sig information om olika saker, att dela med sig av diverse uppsatser och information av olika slag. Det var ju i USA det hela började så tidigt som på 60-talet då det hela började som ett experiment. Det Internet vi ser idag är något helt annat än ett experiment. Om vi går till oss själva, hur ofta använder vi oss av Internet under dagen. 

Vi kollar vår e-post, vi söker information om det bästa lunchstället i stan eller vi kolla vad kompisarna gjort genom olika Facebook statusar. Vi shoppar kläder och vi kollar på film, ja i princip kan vi göra allt via webben idag. Det finns ingen begränsning förutom vår egen kunskap och nyfikenhet när det kommer till att söka på Internet.

Vi kan spela spel och förströ tiden med allehanda roligheter på nätet. Det finns alltid ett roligt klipp att titta på Youtube. Vi Twittrar och vi bloggar. Vissa lägger upp hela sina liv på sidor medans andra tycker om att läsa intressanta nyheter om händelser i världen. Någon spelar på casino och andra kastar galna fåglar via sin mobiltelefon. Det finns alltid något som passar för någon.

Hitta dina roliga eller nyttiga saker att göra på webben och en helt ny värld öppnar sig i världens största informationscentral.