Bekväma betallösningar i din butik | webintro.se

webintro.se

En introduktion till webben och dina intressen

Bekväma betallösningar i din butik

I takt med att det dyker upp nya typer av butiker och att butiksägare behöver nya, smarta betallösningar ökar också behovet av innovativa och kreativa aktörer på den svenska betalningsmarknaden.

Betalningar i detaljhandeln

Marknaden för kontantbetalningar har i mångt och mycket minskat, delvis tack vare bankernas vägran att hantera kontanter. Istället har kortbetalningar kommit att dominera vid bland annat kassabetalningar i detaljhandeln och i restaurangbranschen. Nu är dock en ny generation av betallösningar på frammarsch.

Betalmetoder

När swish-betalningar kom för ett antal år sedan var betalningsmetoden banbrytande. Sedan dess har även en hel del andra betalsätt dykt upp, såsom Google Pay, Apple Pay och många fler. Det viktiga numera är att betalsättet ska vara snabbt, säkert och mobilt.

Färdiga lösningar

Något som handlare och restauratörer nu behöver hjälp med är kopplingen mellan dessa nya betalsätt och den egna butiken eller restaurangen. Det många butiksägare eftersöker är färdiga lösningar för butiker och restauranger som enkelt går att applicera på verksamheten. 

Med en färdig paketlösning, där både kompletta kassasystem med integrerade kortterminaler ingår, blir det väldigt enkelt och smidigt att sköta den dagliga verksamheten.