Hundsajter | webintro.se

webintro.se

En introduktion till webben och dina intressen

Hundsajter

Är hundar din stora passion i livet? Kanske har du en egen, lurvig fyrfota vän hemma? Då kanske du känner att du vill veta allt som finns att veta om hundar – vilka prylar som är bäst, komma i kontakt med andra hundintresserade, tips, diskussioner, webbshoppar… Det finns mycket att grotta ner sig i när det kommer till hundar och allt däromkring, och därför har vi här listat några olika bra sajter att kolla upp för dig som inte vet riktigt vart du ska vända dig för att hitta rätt. Mycket nöje!

5485528-dog-computer

Det är nästan alltid aktuellt att köpa nya saker till sin hund, oavsett om det gäller ett nytt koppel, lite hundgodis eller nya hundleksaker. Haromi.se är en bra webbshop som erbjuder det mesta till dig som hundägare. Sortimentet är imponerande stort och man tillhandahåller snabba leveranser och ganska låga priser. Böcker, foder, hundkläder, leksaker, pälsvård och träningsredskap är bara några av prylarna du kan klicka hem från Haromi.

Vovve.net är ett brett och bra forum där du kan diskutera allt som rör vovven och har du gått och funderat på någonting som rör din hund kan du med största säkerhet hitta svaret här från andra hängivna och erfarna hundägare. En ultimat samlingsplats för alla med hund.

Det skrivs också många intressanta och fängslande bloggar som handlar om hundar, både med praktiska tips och intressanta, personliga inlägg i vardagen som kommer med att ha hund. Ett exempel är Emmaochaska.se med Emma och den dansk-svenska gårdshunden Aska, med vackra bilder och välskrivna inlägg. Även Pshundar.se är en gedigen och intressant blogg som drivs av Pavlina och Seykal där du som läsare får många handfasta tips och råd, ackompanjerade av vackra bilder. Tjejerna äger flera hundar ihop och har full koll på det mesta som rör hundlivet.

Svenska Brukshundsklubben är ett hett tips att spana in för dig med hund. Genom att bli medlem får du över 300 klubbar att välja mellan i hela landet med flera föreningskompisar som också gillar hundar. Vare sig du vill tävla med din hund eller utveckla dig och hunden inom något annat område har du mycket att tjäna på att gå med.