Handla roliga saker på nätet | webintro.se

webintro.se

En introduktion till webben och dina intressen

Handla roliga saker på nätet

På senare år har det blivit allt vanligare att vi handlar saker på nätet istället för att gå till en fysisk butik. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att saker är billigare på nätet, de fysiska butikerna kan inte ha så pass låga priser för då skulle de inte gå runt. Det finns massor av roliga saker att hitta, kolla online om du är nyfiken.

Allt finns på nätet

Du kan handla precis vad som helst på nätet nu för tiden, allt från mat till kläder och prylar. Ibland kan de dock vara bra att gå till en butik om du behöver prova ut något som kanske är lite för dyrt för att chansa. Om du är osäker rekommenderar vi en fysisk butik men när det kommer till prylar är nätet de absolut bästa stället för dig.

Ångerrätt

Det är viktigt att du har koll på vilka regler som gäller när du handlar på nätet. Köper du en vara har du i regel 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot varan. Köper du en tjänst börjar ångerrätten dagen efter att du ingått avtalet med företaget. En del företag erbjuder längre ångerrätt, läs därför alltid villkor på den sida du handlar ifrån.